Over ons...

Algemene schrijnwerkerij met dat tikkeltje meer

Met jarenlange ervaring en expertise in de hout- en bouwsector verzorg ik met passie voor het vak al uw werkzaamheden die met hout/schrijnwerkerij te maken hebben. U kan bij ons terecht voor kwalitatieve maatkasten en dressings, keukenrenovaties en andere renovaties; zoals volledige uitbreiding van de woning in houtskelet.

Ook kunnen wij professioneel voor u volgende werkzaamheden uitvoeren:  het Isoleren van daken, zolderinrichting, plaatsen van gyproc, afwerking en plaatsing van binnendeuren, trappen, plafonds, parket, plinten, laminaat, … . Zelfs uw wellness ruimte is bij ons in goede handen. Ook sauna’s en inrichting op maat zijn mogelijk. Buitengebouwen zoals carports, tuinhuizen, houten bijgebouwen/woninguitbreiding en terrassen in hout, naar uw wens en op maat, zijn eveneens onze uitdaging.

Voor een persoonlijke en degelijke begeleiding van uw totaalproject van A tot Z bent u bij Wim Verstreepen GCV ook aan het juiste adres. Interesse om kennis te maken en uw nieuw project degelijk te laten uitvoeren/begeleiden?

Contacteer ons via e-mail of telefonisch: wimverstreepen@hotmail.com of 0498-571474

Referenties van klanten zijn mogelijk.